Idrottsskador

Har du kroniska besvär relaterat till idrottsskador eller skadat dig akut och önskar bedömning är du mycket välkommen att kontakta oss. En snabb bedömning är viktigt för att komma rätt i vården. Behandling får du hos oss eller så remitterar vi dig vidare till omedelbar specialist om vi behöver komplettera med röntgen eller att ortopedläkare skall kopplas in. Du får då tid följande dag för detta.

Patienter som skadar sig inom idrotten söker ofta vår erfarenhet. Det kan vara hårda eller mjuka skador. De mjuka skadorna kan innebära fotledsstukningar, knäskålsluxationer / knäskålen glider ur sitt läge, ledbandsskador, korsbandsskador, meniskskador, muskelskador. Muskelbristningar som behöver opereras eller hanteras konservativt. Muskelkontusioner / lårkakor. Det förekommer även skador i övre extremiteter såsom axelluxationer / axelkulan glider ur sitt läge, som vi tryggt hanterar.

Hårda skador är olika typer av frakturer som behöver opereras eller konservativt behandlas. Vi ingår i vårdkedjor för detta och följer ortopediska riktlinjer som vi har stor klinisk erfarenhet av och är välutbildade inom. Alla är välkomna att söka, elitidrottare till motionär.

Ta kontakt eller boka tid!

Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar.
Jag svarar så snabbt jag kan.
Du kan också boka tid direkt. det behövs ingen remiss för att boka.

Kontakta oss